Sporthírek

Capello már megálmodta az USA elleni kezdő tizenegyet

Capello már megálmodta az USA elleni kezdő tizenegyet
Szombaton a B-csoportban Anglia második alkalommal találkozik az Egyesült Államokkal világbajnokságon. A szigetországiak szövetségi kapitánya már tudja, ki fog kezdeni.
Pénteken rajtol a 2010-es dél-afrikai világbajnokság az A-csoport küzdelmeivel, ahol a rendező Dél-Afrika Mexikóval játszik, míg a négy évvel ezelőtti döntős Franciaország Uruguay ellen kell bizonyítson. Szombaton viszont a végső győzelemre nagy esélyes Anglia lép pályára és bár még két nap van a mérkőzésig, Fabio Capello, az angolok szövetségi kapitánya már tudja, kiket fog a pályára küldeni. A legnagyobb felytörést talán a kapusposzt jelentette, hiszen David James, Joe Hart és Robert Green egyaránt remek hálóőrök. "Tudom, ki lesz a kapus és tudom a kezdő tizenegyet az USA ellen"- mondta Fabio Capello. "Megértem, hogy ez nagyon nagyon fontos pillanat az ország számára, de nyugodt vagyok. Az első mérkőzés után, remélem, hogy minden játékos a csapatomban egészséges lesz és készen áll majd a játékra."

Gerrard (elöl) fegyelmezettségre int mindenkit

Gerrard (elöl) fegyelmezettségre int mindenkit

Gareth Barry biztosan nem kezd az USA ellen, mivel abokasérülése nem jött rendbe, de Algéria és Szlovénia ellen már bevethető lesz. Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya kiemelte, hogy fontos a fegyelmezettség. "Csak ne szidd a játékvezetőt. Fontos ebben a korban tisztelni a játékvezetőt"- utlt Gerrard Rooney tettére, akit hétfőn a bíró kiállított a Platinum Stars elleni barátságos mérkőzésen fegyelmezetlenség miatt. "HA ezt em teszed meg, a csapat fog szenvedni miatta"- folytatta a középpályás. "Wayne Rooney megérti, mekkora szükség van rá a pályán. Ő egy fantasztikus játékos és biztosan kontrolálni tudja majd indulatait."


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu