Sporthírek

Capello szokásához hű marad

Capello szokásához hű marad
Fabio Capello, az angolok olasz szövetségi kapitánya már kitalálta, milyen csapatot fog pályára küldeni az USA elleni csoportmérkőzésre, de még nem akar elárulni semmit sem.
Ma este a C-csoport küzdelmei is elkezdődnek a világbajnokságon. A szombati nap folyamán két olyan válogatott is pályára lép, aki a döntőbe jutásra nagy esélyes. Argentína Nigéria ellen focizik délután 16 órakor az Ellis Parkban, Anglia pedig este a Royal Bafokeng-stadionban játszik az Egyesült Államokkal. Fabio Capello, az angolok szövetségi kapitánya alaposságáról híres. Mindent előre kitalál, megszervez és nem szereti, ha hiba csúszik a számításba. Így aztán már két nappal a mérkőzés előtt tudta, melyik kezdő tizenegy lép pályára az USA ellen.

rioferdinand_263_20100612130702_654.jpg

Szegény Ferdinand csak a kispadról
figyelheti az eseményeket

Viszont lakat van a száján és csak két órával a kezdő sípszó előtt fog jelentést adni. "Nem mondom el a játékosoknak ki fog játszani, csak két órával a mérkőzés előtt, ahogyan mindig is szoktam. Az ok, amiért így csinálom, ha valaki megsérül egyik napról a másikra, nem könnyű másik játékost hívni, aki eredetileg nem szerepelt a kezdőben" - magyarázta Don Capello, majd hozzá tette, hogy szerencsére a csapat fizikálisan teljesen felkészült. Természetesen lehetne találgatni, hogy ki fog játszani, hol fog játszani, de úgy is ki fog derülni minden. A lényeg a pályán lesz.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu