Sporthírek

Don Capello elégedett

Don Capello elégedett
Tegnap este Anglia 3-1-re győzte le Mexikó válogatottját felkészülési mérkőzésen. Annak ellenére, hogy a második félidőben jobban nyomtak a közép-amerikaiak, Capello elégedett csapata második félideji teljesítményével.
Jól hangoltak az angolok a világbajnokságra első ízben. Fabio Capello szövetségi kapitány csapata 3-1-re győzte le a szintén világbajnoki résztvevő Mexikó válogatottját. Az első félidőben King és Crouch fejesének köszönhetően már 2-0-ás vezetés birtokában mehettek pihenőre a szigetországiak, a második félidő elején pedig Glen Johnson sólója után talált be a mexikóiak kapujába. Capello a második félidőre kicsit felforgatta a csapatot. Steven Gerrard is új szerepkört kapott. "Megváltoztattam Gerrard pozícióját a második félidőre és nagyobb nyomást gyakoroltunk. Gyorsabban járattuk a labdát a második félidőben"- kommentálta Capello a látottakat.

Capello elégedett volt és sokat tanult a mérkőzésből

Capello elégedett volt és sokat tanult a mérkőzésből

A második játékrész második felére viszont beindult a közép-amerikai gépezet is, így a cserekapusnak, Hartnak is akadt védeni valója. "Örülök az eredménynek. Tudtam, hogy Mexikó technikailag és labdabirtoklás szempontjából is jó. Gyorsabbak voltak, mint mi és nem volt könnyű visszaszerezni a labdát. Sokat tanultam bizonyos helyzetekből a pályán, amely nem csak nekem, hanem a játékosoknak is fontos. Örülök Rob Green teljesítményének és Joe Hart is nagy önbizalommal játszott. Ledley King nagyon fontos"- folytatta a mester. Viszont a félidő vége felé az angol védelem nem volt egészen ura a dolgoknak. Nyilván egy erősebb válogatott ellen ezt nem engedheti meg majd magának a csapat. Ám hozzá kell tenni, hogy a Chelsea válogatott játékosai pihentek ezen a mérkőzésen.


p.sz.

Anglia - Mexikó: 3-1

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu