Sporthírek

Gilardinot nem lepte meg a vereség

Gilardinot nem lepte meg a vereség
Tegnap este Olaszország válogatottja a világbajnokságra való felkészülés során Mexikótól kapott ki 2-1-re. A csapat támadója, Alberto Gilardino szerint nem meglepő az eredmény.
Érdekesen közelíti meg a dolgokat Alberto Gilardino, az olasz válogatott támadója. Az Azzurrik tegnap este Mexikótól kaptak ki 2-1-re a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra való felkészülés alkalmával. A támadó szerint nem meglepő a vereség, de Marcello Lippi szövetségi kapitány biztosan másképp értékeli az eredményt. "Ez normális 15 napnyi intenzív tréning után"- kezdte magyarázni Gilardino a vereséget. "A lábaink nehezek voltak a különleges edzésmunkától, ezért nem voltunk kemények és volt sok problémánk. 12 nap múlva kezdődik a debütálás a világbajnokságon és minden megvan, hogy tovább dolgozzunk és javítsunk az állóképességen."

Lippi nem volt túlságosan boldog

Lippi nem volt túlságosan boldog

Az olasz válogatott szombaton még Svájc ellen lép pályára, ahol azért nem ártana győzni. Igaz, hogy ezek csak felkészülési mérkőzések, de a világbajnokságra a címvédőnek csúcsformában kellene lennie. Lippi csapata az F-csoportban június 14-én kezdi meg a tornát, Praguay lesz az ellenfele. A kvartettből való továbbjutás érdekében pedig Új-Zélandot és Szlovákiát kell maga mögé utasítania.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu