Sporthírek

Joachim Löw: Igazi erőpróba

Joachim Löw: Igazi erőpróba
Ma délután 13.30 perckor kezdődik a Németország Szerbia találkozó a világbajnokság D-csoportjában. Joachim Löw német szövetségi kapitány úgy véli, most jön a nagyobb megmérettetés.
A Nationalelf az első körben könnyed játékkal 4-0-ra legyőzte Ausztráliát és ezzel gyorsan be is zsebelte az első három pontot. Most viszont Szerbia lesz az ellenfél, amely már jóval nagyobb falatot fog jelenteni Podolskiék számára. Bár a szerbek az első mérkőzésen 1-0-ás vereséget szenvedtek Ghánától és elég gyenge produkcióval rukkoltak elő, nem szabad leírni őket. Hiszen a Radomir Antics vezette szerb csapat képes meglepetést okozni.

Löw csapata most erősebb csapat ellen kell fellépjen

Löw csapata most erősebb csapat ellen kell fellépjen

"Ausztrália nem az a csapat, aki ellen mérhetjük magunkat ezen a világbajnokságon"- utalt Joachim Löw a nagy német fölényre. "Vannak olyan csapatok még, mint Szerbia, vagy Ghána, akik tapasztaltabbak és erősebbek, ráadásul jobb egyéni játékosaik vannak. Ezért fontos számomra, hogy ezt a mérkőzést megfelelő kontextusban kezeljük." A csoport másik találkozóján a már említett Ghána csap össze Ausztráliával. Amennyiben a németek és a ghánaiak is nyernek, akkor két hat pontos csapat lesz a D-csoportban, így a döntés az első hellyel kapcsolatban az utolsó körre marad, Ausztrália és Szerbia pedig búcsúzik a világbajnokságtól legalább 4 évre.

p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu