Sporthírek

Ma szerephez jut Kassai Viktor

Ma szerephez jut Kassai Viktor
Ma este 20.30-as kezdettel pályára lép az ötszörös brazil válogatott Dunga szövetségi kapitány vezérletével Észak-Korea ellen. Ezen a találkozón Kassai Viktor fog dirigálni.
Az egyik legnagyobb érdeklődést Brazília csapata váltja ki a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon. A spanyolok mellett a szakértők őket tartják a másik nagy tornagyőzelemre esélyes válogatottnak. A "Szamba Királyai" ismét elég erős kerettel érkeztek a vb-re, hogy a 2006-os korai búcsút Franciaország ellen elfelejtessék szurkolóikkal. A felvezető találkozók jól sikerültek, igaz, nem voltak túlságosan acélosak az ellenfelek, de Dunga szövetségi kapitány igyekezett olyan mérkőzéseket összehozni, amelyek még tovább növelhetik a csapat önbizalmát.

Kassai dirigál a brazilok meccsén

Kassai dirigál a brazilok meccsén

Ami a kezdő csapatot illeti, a kapuban biztosan Júlio César fog állni, aki felépült hátsérüléséből, de szerephez juthat Ramires is, aki már a 2009-es Konföderációs Kupán is a keret tagja volt. Az ellenfél pedig Észak-Korea lesz, amely eddig egyetlen egy alkalommal volt világbajnoki résztvevő. 1966-ban Angliában a negyeddöntőig masírozott. Alighanem Kim Dzsong Hun szövetségi kapitány ezzel az eredménnyel nagyon meg lenne elégedve.


És ha már HUN, ezen a találkozón magyar sporttárs fogja fújni a sípot, nevezetesen Kassai Viktor, akinek két asszistense Erős Gábor és Vámos Tibor lesz. A bíráskodással biztosan nem lesz probléma, hiszen mindkét csapat válogatottjának fújt már a magyar játékvezető, például U-20-as világbajnokságon 2007-ben kanadában.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu