Sporthírek

Pelé nagy vágya egy afrikai csapat a döntőben

Pelé nagy vágya egy afrikai csapat a döntőben
A brazilok legendás játékosa, Pele szeretne egy Afrikai csapatot is a dél-afrikai döntőben látni, de tudja hogy ez nem fog megtörténni.
A legendás Pelé szerint két csapatnak van a legnagyobb esélye a döntöbe jutásra. Szerinte a finálét Spanyolország és Brazília fogja játszani július 11-én Johannesburgban. De Pelé szeretné, ha egy afrikai csapat is a elmenetelne a döntőig. "Nagyon szeretném Brazíliát egy afrikai csapattal látni a döntőben. Nagyon sok mindent tudok Afrikáról és nincsenek kétségeim arról, hogy ez ne lenne egy fantasztikus, jól megszervezett és izgalmas VB."

Pelé szeretne egy afrikai országot a döntőben látni

Pelé szeretne egy afrikai országot a döntőben látni

Még egy afrikai csapat sem ért el sikereket az utolsó nyolc világbajnokságonn, de mivel Afrika megkapta a lehetőséget a torna megrendezésére, a kontinensbeli országok biztosan nagyobb erőbedobással fognak harcolni, hogy megmutassák a világnak, mire is képesek. A negyeddöntőbe jutás már bravúr lenne. Az erre esélyes csapatok között találhatjuk a rendező Dél-Afrikát, Algériát, Elefántcsontpartot, Nigériát és Kamerunt és Ghánát. Ám még mielőtt az afrikai szurkolók elbíznák magukat valamely csapatuk esélyességében, figyelembe kell venniük Pele utolsó szavait, miszerint Brazília a legerősebb csapat, és őt követi Spanyolország.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu