Sporthírek

Spanyolország és Dél-Korea ismét összecsap

Spanyolország és Dél-Korea ismét összecsap
A mai napon három vb-győzelemre esélyes csapat is felkészülési mérkőzést játszik. Spanyolország a 2002-es világbajnokság negyedik helyezettjével, Dél-Koreával mérkőzik meg.
Az Európa-bajnok spanyolok ezúttal Dél-Korea válogatottjával csapnak össze. A mérkőzés szerencsére csak barátságos felkészülési mérkőzés. Különben biztosra vehetnénk, hogy a hispánok vérre menő csatát vívnának ma este, ha ez a találkozó adott esetben világbajnoki mérkőzés lenne. Emlékezhetünk még a 2002-es Dél-Korea és Japán által közösen rendezett világbajnokságra, ahol a spanyolok a negyeddöntőben találkoztak a házigazdákkal. Akkor Dél-Korea jutott tovább különböző bírói itéletek miatt.

Fabregas már ma pályára léphet

Fabregas már ma pályára léphet

Ma este ismét találkozik a két csapat. Vicente Del Bosque csapata első nekifutásra 3-2 győzték le szombaton Innsbruckban a szaudi válogatottat, amely nem résztvevője a világbajnokságnak. A nagy problémákat a szövetségi kapitány számára a sérülések jelentették. Fernado Torresre, a Liverpool támadójare és Cesc Fabregasre, akit a Barcelona csábítgat, nem számíthatott a válogatott. Xavi és Iniesta már rendbe jött, Fabregas is pályára léphet a mai felkészülési találkozón, de Torres valószínűleg csak a Svájc elleni első csoportmérkőzésen lesz teljesen 100 százalékos. A mai mérkőzés lesz a dél-koreai válogatot számára az utolsó a vb előtt. Spanyolország pedig még megmérkőzik Lengyelországgal június 8-án Murciában, mielőtt repülőre ül.

Németország Boszniával játszik, Olaszország pedig Mexikóval fog összecsapni a mai este folyamán.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu