Sporthírek

Tevez le van nyűgözve Messitől

Tevez le van nyűgözve Messitől
Az argentin válogatott, Carlos Tevez reméli, hogy együtt lehet pályán Lionel Messivel a világbajnokságon, akit nagyon csodál képességei miatt.
Messit már nem kell bemutatni senkinek sem. Amit művel a pályán szinte maga a varázslat, ezért nem csoda, hogy sokan szeretnének együtt játszani vele. Így van ezzel Carlos Tevez is, aki a világbajnokságra utazó argentin válogatott keret tagja és csak reméli, hogy Diego Maradona helyet szorít neki a kezdőcsapatban. "Nem tudom, hogy fogok-e játszani. Igazán nem tudom mit gondol Diego. Úgy gondolom három támadóval fogunk játszani. Játszanék Messivel a bal oldalon egy kicsit hátrébb, vagy ahogyan ő játszik a Barcelonában"- mondta Carlos Tevez, a Manchester City támadója.

Messitől sokat várnak válogatott szerelésben

Messitől sokat várnak válogatott szerelésben

"Nagyon jók vagyunk. A csapat boldog, nagyszerűen érezzük magunkat, sok időt töltünk együtt és jól szórakozunk. Nagyon nyugodtak vagyunk és bízunk magunkban"- vázolta a csapaton belül uralkodó helyzetet a válogatott csatár, aki hozzá tette, hogy Messi játékát már csak nézni is öröm számára. "Minden, amit Messi csinál meglep. Minden edzésen más. Elképesztő nézni a játékát és vele edzeni. Messi egy lenyűgöző srác. Ezt megmutatja minden edzésen, vacsoránál és minden étkezésnél is"- dicsérte csapattárság Tevez. Argentína a B-csoportban kezdi meg a világbajnoki szereplését. Rögtön Nigéria ellen kell bizonyítani június 12-én, azután Észak-Korea és Görögország lesz az ellenfél.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu