Sporthírek

Zidane kritizálja hazája válogatottját

Zidane kritizálja hazája válogatottját
A korábbi francia csapatkapitány és világbajnok kritizálta volt válogatottját. A csapat sem jól működik és azt is hozzátette, hogy Raymond Domenech nem jó edző.
Tegnap kora délután a Hollandia - Dánia mérkőzés közben feltűnt Zinedine Zidane és az UEFA elnöke, Michel Platini, akik szemmel láthatóan hosszasan beszélgettek valamiről. Nyilván a francia válogatottal kapcsolatos észrevételeiket osztottálk meg egymással. Ugyanis már Zinedine Zidane is csatlakozott a kritikusok népes táborához a gallok rossz játéka miatt. "Semmiféle játékot nem láttam. A focistáknak kontrollálni kéne önmagukat és figyelmen kívül hagyniuk az egójukat. Nem úgy láttam, mintha egymásért játszanának. Mindig azt csinálni, amit te akarsz az nem jó." A 37 éves legenda a szövetségi kapitányt, Domenech-t is kritizálta, mivel szerinte képes összeszedni a játékosokat, de már nem tudja megszervezni őket egy csapattá.

Zidane szerint a franciák nem alkotnak egységes csapatot

Zidane szerint a franciák nem alkotnak egységes csapatot

"Ő nem egy edző, csak összeszedi a focistákat. Talán arra kéne koncentrálnia, hogy biztos legyen abban, hogy a csapata egymásért fog játszani. Ugyanakkor a játékosoknak is meg kell mutatniuk mit tudnak nyújtani a pályán." Franciaország Mexiko ellen fog megmérkőzni csütörtökön Polokwane-ben, amihez Zidane azt a megjegyzést fűzte, hogy csak akkor nyerhetnek a franciák, ha egy csapatként játszanak, és a játékosok kölcsönösen kisegítik egymást, félre teszik az egoizmusukat. Zidane utolsó meccsét a 2006-os VB-n játszotta, de jelentős szerepet tölt be a korábbi mérközéseken is, ugyanis az 1998-as VB-n 2 góljával nyerhetett a francia válogatott
.

p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu