Sporthírek

Az összes jegy elfogyott a magyar válogatott EB meccseire

Az összes jegy elfogyott a magyar válogatott EB meccseire

Újabb jegyértékesítés indult a magyar labdarúgó válogatott Európa-Bajnoki mérkőzéseire szerda délutántól, azonban órák alatt elkelt az összes, még megmaradt jegy. Egyes információk szerint közel 10 000 belépő volt elérhető az utolsó jegyértékesítési szakaszban.

2021.05.05-én délután újraindult a jegyértékesítés az idei nyárra csúsztatott 2020-as labdarúgó Európa-Bajnokságra, amely jegyértékesítési szakasz az utolsó lehetőség volt, hogy belépőhöz jussanak a magyar labdarúgó válogatott szurkolói. A jegyek órák alatt elfogytak, akkora érdeklődés volt irántuk, ennek értelmében várhatóan teltház lesz az összes magyar mérkőzésen.

Az már egyébként korábban kiderült, hogy a részben hazai rendezésű Európa-Bajnokság Puskás Arénában rendezendő mérkőzésein teltház előtt játszhatnak majd a csapatok. A mérkőzéseket csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják, 18 év alatt pedig oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett is be lehet jutni a stadionba.

A nyári kontinensviadalt június 11. és július 11. között rendezik, ahol Budapest mellett London, München, Baku, Szentpétervár, Róma, Koppenhága, Bukarest, Amszterdam, Glasgow és Sevilla ad helyszínt a mérkőzéseknek. A legtöbb helyszínen nézőszám korlátozások mellett rendezik meg az összecsapásokat, Budapest azonban teltházas mérkőzéseket készül rendezni. A Puskás Aréna 3 csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont.

Az eredetileg tavalyra kiírt EB-n 24 csapat küzd meg a trófeáért

A magyar válogatott csoportmérkőzéseinek időpontjai:

Június 15., 18.00 - Budapest: Magyarország–Portugália
Június 19., 15.00 - Budapest: Magyarország–Franciaország
Június 23., 21.00 - München: Németország–Magyarország

Az Európa-Bajnokságra készülő bő keretet várhatóan május első hetében jelöli ki Marco Rossi szövetségi kapitány.

 

(Képek forrása: Wikipédia, UEFA)

CS.SZ.