Sporthírek

Fulham - Wolfsburg előzetes

Fulham - Wolfsburg előzetes
Ma este az Európa Liga negyeddöntőjében a meglepetéscsapatnak számító Fulham hazai pályán fogadja a német bajnok Wolfsburg csapatát. Gera Zoltánék már eddig is bravúrosan teljesítette, nem tűnik legyőzhetetlennek a Wfl.
A torinói 3-1-es vereség után úgy tűnt már minden elveszett a Fulham számára. Ám jött egy parádés visszavágó a Craven Cottagen, ahol a londoni kiscsapat 4-1-re legyőzte a Juventust és ezzel az Európa Liga negyeddöntőjébe jutott. Ezzel a Fulham vitathatatlanul túlszárnyalta az elvárásokat, de ez az egyetlen győzelmük legutóbbi öt mérkőzésüket tekintve. Tehát a statisztikák alapján a Gera Zoliék nincsenek túl jó formában, de egy európai kupasorozat mindig másképp hat egy csapat életére.

Geráék számára nem lehetetlen megverni a Wfl-t

Geráék számára nem lehetetlen megverni a Wfl-t

De a ma esti vendégek, vagyis a Wolfsburg sem mondhatja makulátlannak a mérlegét. A tavalyi német bajnok, amióta Félix Magath elhagyta a csapatot, nem találja a megfelelő formát. A hullámzó teljesítménynek köszönhetően a farkasok csak a tabella közepén állnak a Bundesligában. A hétvégi mérkőzésüket 2-0-ra megnyerték a Mainz ellen, de előtte volt egy óriási blama a teljesen utolsó Hertha ellen (5-1-es vereség). A Wfl a nyolcaddöntőben a Rubin Kazany csapatát ejtette ki, egy idegenbeli 1-1-es döntetlen után hazai pályán túlórázni kellett a németeknek és végül nyerte 2-1-re. De mindkét csapatról elmondhatjuk, hogy már csak azzal, hogy az Európa Ligában idáig eljutottak, történelmi tettet hajtottak végre. Valamelyik csapat számára az álom tovább folytatódhat ma este.


A negyeddöntő párosításai:

Benfica - Liverpool
Fulham - Wolfsburg
Hamburg - Standard Liege
Valencia - Atletico Madrid


p.sz.

Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu