Sporthírek

Go Fulham, Go!

Go Fulham, Go!
Ma este az Európa Liga negyeddöntőinek visszavágóján többek között a Fulham is versenyben van a továbbjutásért. A londoniak a Wolfsburg otthonába mennek, ahol cseppet sem lesz könnyű dolguk.
Amikor egy Fulham szintű csapatról van szó, akármennyire is próbál semleges maradni az ember, legbelül ott van benne a drukk a kiscsapat iránt, amely hétről-hétre dönti meg saját rekordját az Európa Ligában. Na és persze ott van egy bizonyos játékos, akit Gera Zoltánnak hívnak. A mi futballistánk, aki kettőt is rúgott a Juventusnak, sőt még a mesterhármasa is meglehetett volna, ha Cannavaro nem állítja meg szabálytalanul. Miben rejlik a Fulham ereje? Sztárokról nem igazán beszélhetünk, de jó csapategységről annál inkább. Különösen igaz ez a középpályás és támadó szekcióra.

Zamora az elődöntő hangját hallja

Zamora az elődöntő hangját hallja

A negyeddöntő első felvonásában a Craven Cottagen 2-1-re nyert a Fulham a tavalyi német bajnok Wolfsburg ellen. Ez jó eredmény,de Wolfsburgban nem lesz könnyű dolguk Gera Zoliéknak, de a továbbjutás nem elérhetetlen. De a menedzsernek, Roy Hodgsonnak van bőven problémája, főleg a csapat legfelső részével. Nem lehet ott a pályán Clint Dempsey, aki a vasárnapi Wigan elleni győztes mérkőzésen sérült meg. A 27 éves amerikai válogatott középpályás rúgta meg a továbbjutást érő találatot a Juventus ellen az utolsó percekben, a bajnokságban pedig hat gólt és három gólpasszt jegyez. Az egyik leggólérzékenyebb támadó, Bobby Zamora Achilles problémáival küzdködik, de David Elm is megbetegedett.

Roy Hodgsonnak csatárproblémái vannak

Roy Hodgsonnak csatárproblémái vannak

Így a csatársorban vélhetően Erik Nevland ékpárja Gera Zoltán lesz majd. De Roy Hodgson reménykedik, hogy legalább Zamora bevethető állapotban lesz estére. "Bobby Achilles-ín sérülést szenvedett, akárcsak sok játékos. Az a baj ezekkel a sérülésekkel, hogy, ha még egy rúgást kap rá, még rosszabb lehet"- mondta a menedzser. "Reméltük, hogy már a Wigan ellen játszik, de nem. Az orvosi személyzet optimista és vélhetően még időben sikerül helyreállítani." Ki tudja, ha a tegnapi Rooney esetből indulunk ki (előzőleg úgy volt, hogy nem játszik, aztán mégis), akkor Zamora ott lesz a pályán.


p.sz.

Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu