Sporthírek

Ma este mindenki támadni fog

Ma este mindenki támadni fog
Este a Stade Gerlandban a Lyon 1-0-ás hátrányt kell ledolgozzon a Bayern München ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Mindekét csapat trénere támadó játékot igér.
Mindenki támadni fog. Támadni fog a Bayern, támadni fog a Lyon. Persze ez nem azt jelenti, hogy a csapatok elfelejtkeznek védekezni. Ha ez így lenne, akkor a mérkőzés után igen sok gólról lehetne beszámolni. De Claude Puel csapatának teljesen más játékot kell mutatnia, ha valamit el szeretnének érni a bajorok ellen, mivel az a fajta deffenzív produkció, amit az Allianz Arénában mutattak, sok jót nem sejtet. Szerencsére azonban mindkét tréner támadó szellemben küldi pályára csapatát. "Nyernünk kell két góllal"- állapította meg Claude Puel, a lyoniak szakvezetője. "A Bayern magabiztos és jó esélyük van, mivel uralták az első mérkőzést."

Claude Puel csapatának menni kell az eredmény után

Claude Puel csapatának menni kell az eredmény után

"Legyenek is magabiztosak. Két góllal kell nyernünk, tehát minden területen masszívak kell legyünk. Mindig nehéz megtalálni az egyensúlyt Európában, de a játékosaim válaszoltak a kihívásra. Tudom, hogy nehéz lesz." Claude Puel annyira bízik csapatában, hogy szerinte bármely másik együttest képesek lennének legyőzni. "Nem várhatunk. Igazán koncentrálnunk kell, biztos vagyok abban, hogy bármelyik csapatot legyőznénk Európában. Nem aggódunk az ellenfelünk miatt. Tudjuk, hogy ha a Bayernnek vannak sérülései, más jó játékosok vannak arra a helyre. Játszanunk kell a saját játékunkat, de nem úgy, mint az odavágón"- hangoztatta Puel.

Van Gaal nem elégszik meg a Münchenben kicsikart góllal

Van Gaal nem elégszik meg a Münchenben kicsikart góllal

Bár tényleg rendelkezik sérültekkel és eltiltottakkal Louis van Gaal csapata, ettől még nem fognak meghátrálni és mindent megtesznek egy idegenbeli gól eléréséért. "Amikor Hollandiában irányítottam csapatokat, mindig azt mondtam a játékosaimnak, hogy harcolni kell az utolsó percig"- mondta Louis van Gaal. "Sosem mondhatod azt, hogy győztél egészen az utolsó sípszóig. Sajnos van néhány játékos, aki megsérült a hétvégén." Demichelis, van Buyten és Contento is sérült a bajoroknál. "Van 17 játékosunk és ha ők nem tudnak játszani, még mindig van 14." Van Gaalt az sem érdekelné, ha csak 11 játékos állna rendelkzésére, akkor is hajtaná csapatát a győzelembe. A holland szakember nem éri be annyival, ami van. Jelen esetben 1-0-ás előny. A csapatát támadó szellemben küldi ki. Hogy ebből a nagy elszántságból és támadó játékból mi sül ki... Reméljük egy gólgazdag mérkőzés.


p.sz.

Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu