Sporthírek

Az Ajax és a Twente között fog eldőlni a cím sorsa

Az Ajax és a Twente között fog eldőlni a cím sorsa
Az Ajax 2-0-ra legyőzte idegenben a Willem II csapatát, így már csak egy pont a hátránya az éllovas Twentével szemben. A PSV 2-2-es döntetlent játszott a Heerenveenel, ahol Dzsudzsák is gólt szerzett.
Nagyon szoros a holland Eredivisie is. A bajnoki cím sorsa már egyértelműen két csapat között fog eldőlni. A listavezető Twente 1-0-ás vereséget szenvedett az AZ Alkmaartól, így tegnap este az Ajaxnak lehetősége nyílt arra, hogy megközelítse a Twentét. A fővárosi csapatnak sikerült is, 2-0-ra legyőzték a Willem II-t idegenben Luis Suarez és Marko Pantelic találataival. A két csapat között már csak egy pont a különbség és két mérkőzés van hátra.

Kész! Dzsudzsák Balázs már tudja, nem lesz meg a bajnoki cím

Kész! Dzsudzsák Balázs már tudja,
nem lesz meg a bajnoki cím

Az Ajax dolga nem túl nehéz, ugyanis a Heracles és a NEC személyében verhető ellenfelei vannak hátra, míg a Twente hétvégén a Feyenoorddal játszik, ahol könnyen veszíthet pontokat. A PSV viszont 2-2-es döntetlent játszott a Heerenveen otthonában. Dzsudzsák Balázs a 49. percben szerezte meg a vezető találatot, de két perc múlva jött a válasz. A 62. percben Manolev ismét megszerezte a vezetést a PSV-nek, de négy percre rá jött Wojciechowski és beállította a 2-2-es végeredményt. Az Eindhovennek már semmi esélye sincs a bajnoki cím megszerzésére.


p.sz.

Heerenveen - PSV: 2-2

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu