Sporthírek

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem
Tony Mowbray szerint fontos időszak áll a Celtic előtt, amely tíz pontos lemaradását szeretné ledolgozni a rivális Rangersszel szemben.
Tony Mowbray, a Celtic menedzsere szerint kötelező nyerni a Dundee United ellen a skót bajnokság mai játéknapján. A kelták hátránya a rivális Rangersszel szemben már tíz pont. Ezért, ha életben akarját tartani bajnoki esélyeiket, itt az ideje sorban nyerni a meccseket. Az elmúlt hétvégén a zöld-fehérek egy 4-4-es döntetlent játszottak az Aberdeen ellen. De Mowbray csapata kis szerencsével két forduló alatt négy pontra olvaszthatja a Rangers előnyét.

Mowbray bízik a jó eredményekben

Mowbray bízik a jó eredményekben

De ehhez szükséges egy St. Johnstone győzelem a riválissal szemben, valamint jövőhét végén a Celtic a harmadik Old Firmjét játsza a szezonban. Ha ott legyőzk a kékeket, már is szorosabb a bajnoki táblázat. "Mindannyian nagyon csalódottak vagyunk a hétvégi eredmény miatt"- kezdte a Celtic menedzsere, Tony Mowbray. "De ha a következő két meccsünket megnyerjük, az élet nagyon érdekessé válik. Mindent megteszünk, hogy pozitív eredményt elérjünk."

Sok függ majd Robbie Keane formájától

Sok függ majd Robbie Keane formájától

Viszont a sikerhez elengedhetetlen egy jó védelem. Jelenleg a Celticnél Darren O'Dea eltiltását tölti, Glenn Loovens és Thomas Hooiveld pedig sérült. Így talán két fiatal, Josh Thompson és Thomas Rogne is bekerülhet a védelem közepébe. Szélen a mester a rutinosabb játékosokban kell bízzon, Lee Naylor és Andreas Hinkel személyében.
A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu