Sporthírek

Dzeko a Manchester City-vel tárgyal

Dzeko a Manchester City-vel tárgyal
A Wolfsburg legkeresettebb játékosa, a bosnyák Edin Dzeko a Manchester City-vel tárgyal. A németek viszont nem akarják elengedni legértékesebb kincsüket.
Edin Dzeko két év alatt nyújtott teljesítményével a Wolfsburgban alaposan felhívta magára több európai nagycsapat figyelmét. Az AC Milan már télen vitte volna, de érdeklődött a Tottenham, a Chelsea és a Manchester United is. Most viszont a Manchester City az a csapat, amelynek komolyak a szándékai. Viszont a farkasok új menedzsere, a korábbi angol szövetségi kapitány, Steve McClaren ragazkodik a játékoshoz, akinek a szerződése hétfőn le fog járni.

Kövesse a 2010-es világbajnokság mérkőzéseit
ÉLŐBEN
a Sport Online-on!


Ezért a Wolfsburg vezetősége a héten biztosan arra fog törekedni, hogy meghosszabbítsák a gólerős támadó kotraktusát, amely 35 millió fontban határozza meg a játékos árát. Most úgy tűnik, hogy a City, ahol bőven van pénz a kasszában, hajlandó ennyit kifizetni Dzekoért. De biztosan nagy csata fog folyni a játékosért az angol klub és McClaren között. "Edin az egyik legjobb támadó Európában és én inkább őt választanám, mint a pénzt. Ez egy nagy klub nagy ambíciókkal"- mondta McClaren, a Wolfsburg új menedzsere.


p.sz.

VB 2010

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu