Sporthírek

Nem bírja tartani a lépést a Leverkusen a Bayernnel

Nem bírja tartani a lépést a Leverkusen a Bayernnel
A német Bundesliga 24. fordulójában a Bayern München egy góllal jobb volt a Hamburgnál, míg a Leverkusen nem bírt elbánni a Köln csapatával. A Schalke közben csendesen közeledik.
Amíg mindenki azt figyeli, hogy a Bayern München hogyan veszi át a hatalmat a Bundesligában, addig a Schalke szép lassan beéri még a Bayer Leverkusent is. A kékek rangadót játszottak Hajnal Tamás Dortmundjával, és 2-1-re győztek. Így Félix Magath csapata már csak két pontra van a második gyógyszergyáriaktól, a Leverkusentől. Hajnal Tamás a 73. percben váltotta Mohamed Zidant.

Magath és a Schalke lassan kúszik felfelé

Magath és a Schalke lassan kúszik felfelé

És ha már Leverkusen, akkor döntetlen. Ugyanis egyik Bundesliga-csapat sem tud ennyi ikszet felmutatni a bajnokságban, mint a korábbi listavezető (de azért a Hamburg tíznél jár). Heynckes csapata most is csak döntetlenre volt képes, most a Köln ellen. A mérkőzés egyetlen találatot sem hozott. A Bayern München viszont most is nyert. A múlt héten egy hosszú, 13 mérkőzéses győzelmi sorozatot szakított meg a Nürnberg, de ez a bajorokat nem nagyon zavarta. Az aktuális fordulóban a Hamburg ellen ismét nyertek.

Zidannak még a saját kapujából is mentenie kellett

Zidannak még a saját kapujából is mentenie kellett

A német rekordbajnok egyetlen gólját a fiatal tehetség, Thomas Müller szerezte. A tavalyi év bajnoka, a Wolfsburg zsinórban második mérkőzését nyerte meg a Hannover ellen, ugyan még mindig csak a 11. helyen állnak. De ez mindenképp nagy szó a farkasok idei teljesítményéhez képest, hiszen ezelőtt a két győzelem előtt november 7-én nyertek bajnokin, akkor a Hoffenheim ellen.


A Bundesliga 24. fordulójának eredményei:


Schalke - Borussia Dortmund: 2-1
Bochum - Nürnberg: 0-0
Hertha BSC - Hoffenheim: 0-2
Mainz - Werder Bremen: 1-2
Mönchengladbach - Freiburg: 1-1
Stuttgart - Eintracht Frankfurt: 2-1
Bayer Leverkusen - Köln: 0-0
Hannover - Wolfsburg: 0-1
Bayern Munich - Hamburger SV: 1-0


p.sz.

La Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu