Sporthírek

Tovább építkezhet a Barca

Tovább építkezhet a Barca
A Real Madrid legyőzésével a Barcelona komoly előnyre tett szert a La Liga küzdelmeiben. A katalánok szerdán a Deportivo ellen őrizhetik meg előnyüket.
Öt nap alatt a Barcelona elintézte az Arsenalt a Bajnokok Ligájában és a Real Madridot a spanyol bajnokságban, az El Clásicon. A Madrid hazai pályán, ahol ebben a szezonban még veretlen volt, 2-0-ra kapott ki Guardiola csapatától. A katalánok szerda este a Camp Nouban a Deportivo ellen őrizhetik meg három pontos előnyüket a tabellán, de ha a Real Madrid az Almeria otthoában pontokat veszít, tovább nőhet a különbség. Mi lehet a Barcelona titka, amiért ennyire sikeres a csapat? "Nincsenek titkok, keményen és hosszú munkaidőben dolgozunk és jó játékosaim vannak"- ennyi lenne a válasz a kérdésre Pep Guardiola, a Barcelona trénere szerint. "

Messi a Barca igazi fegyvere, nincs itt semmi titok

Messi a Barca igazi fegyvere, nincs itt semmi titok

"Megtiszteltetés volt a Real Madridhoz menni és nyerni, de ez csak akkor ér valamit, ha a végén bajnokok leszünk"- állapítota meg a katalánok mestere. Ami a vendég Deportivot illeti, a galíciai csapat az elmúlt hat mérkőzés alatt két pontot gyűjtött össze, ezzel szerte is foszlottak az európai kupa szereplés reményei. Tehát nem lesz túl nagy falat a Barcelonának a Depor. A Real Madrid, amely az Almeria ellen lép pályára csütörtökön, idegenbel köszörülhet valamelyest a csorbán.

Ronaldo bízik a bajnoki cím megszerzésében

Ronaldo bízik a bajnoki cím megszerzésében

Hiába a sok pénz és a sok sztár, ha a klub sikertelen. Cristiano Ronaldo, a fővárosiak portugál csillaga azért jött Madridba, hogy trófeákat nyerjen. Az ex-United játékos reméli, hogy még nem úszott el a bajnoki cím. "A Barcelona sokkal jobb volt, de össze kell szedjük magunkat, mert még hátra van hét mérkőzés. Sosem jó veszíteni, de tanulunk a vereségekből és nem adjuk fel a bajnokságot. Ha megnyerjük a bajnokségot, nem beszélnek a hibákról és bízunk abban, hogy ez lehetséges"- mondta Cristiano Ronaldo, a Real Madrid aranylabdása.


A 32. forduló párosításai:

Sporting Gijon - Tenerife
Valladolid - Sevilla
Getafe - Villarreal
Atletico Madrid - Xerez
Osasuna - Malaga
Racing Santander - Espanyol
Zaragoza - Mallorca
Barcelona - Deportivo La Coruna
Almeria - Real Madrid
Valencia - Athletic Bilbao

p.sz.

La Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu