Sporthírek

Wolfsburg játékosokat támadtak meg

Wolfsburg játékosokat támadtak meg
Szombat este egy wolfsburgi szórakozóhelyen több Wfl játékost megtámadtak, amikor a bajnokság végét ünnepelték. Lenzt súlyos sérülésekkel szállították kórházba
Szombat délután véget ért a bundesliga idei sorozata. A Wfl Wolfsburg játékosai este egy helyi szórakozóhelyre mentek ünnepelni a szezon végét, ahol négy futballistát is megtámadtak. A farkasok hálóőrét, Andre Lenzt a hátán érte feltehetően késes támadás, amely után a kapus azonnal kórházba keleltt szállítani, mivel sok vért veszített. Azonnal megműtötték. Rajta kívül még három csapattársát érte támadás ezen a helyen, ám további részleteket nem hozott nyilvánosságra a nyomozást folytatő rendőrség. További játékosok sérüléséről egyelőre nincs jelentés. "Mélységesen sajnáljuk az esetet"- nyilatkozta a klub ügyvezetője, Didier Hoeness a klub hivatalos honlapján.

"Még nem rendelkezünk pontos információkkal arról, hogy mi történt és mi lesz. Megvárjuk a rendőrségi vizsgálatot és természetesen együtt működünk velük. Amint azt hallottuk, Andre Lenz súlyos sérüléseket szenvedett, ami mélyen megdöbbentett. Andre nagy tiszteletbeli játékos a klubunknál és nagyon örülünk annak, hogy az adott körülményekhez képest ő és másik három társa jól vannak. Lehetett volna rosszabb is."
A tavalyi bajnok idén a nyolcadik helyen zárt a tabellán, hogy mi válthatta ki az incidenst a szórakozóhelyen, nem tudni.


p.sz.

Bundesliga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu