Magyar Utánpótlás Sport

EU-s disznóvágás

EU-s disznóvágás
Szűcs Lajos aktív részese volt a pápai disznóvágásnak. Ez nem is véletlen, hiszen a Lombard FC Pápa kapusának húsfeldolgozói végzettsége van, amit a Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakközépiskolában szerzett.

- Nem igazán voltam jó tanuló, de mivel édesanyám szerette volna, ha szakközépiskolában helyezkedem el, ezért a Ferencváros és a Bercsényi Miklós közötti együttműködés miatt kerültem az élelmiszeripari szakközépiskolába – kezdte Szűcs. – Választhattam volna az élelmiszeranalitikát, a tartósítást, de a kémia nem annyira ment, ezért tettem le a voksom a húsfeldolgozói szak mellett. A pénteki mulatság előtt több, mint tíz évig nem vágtam disznót, de a csapattársaimnak, akik tudták, hogy mi a végzettségem, be kellett bizonyítanom, hogy nekem ez megy. Mindenkit megnyugtatok, EU-konform megoldást választottunk, először elkábítottuk az állatot.

Forrás: www.sportandmedia.com