Sporthírek

Orbán Viktor is jelen volt az 5. PUSKÁS-SUZUKI KUPA sorsolásán

Orbán Viktor is jelen volt az 5. PUSKÁS-SUZUKI KUPA sorsolásán
Április 6. és 9. között immár ötödik alkalommal rendezik meg a PUSKÁS-SUZUKI KUPA U17-es ifjúsági labdarúgó tornát Felcsúton és Székesfehérváron.

A kupa csoportbeosztó sorsolását március 20-án, a Puskás Pancho Sport Pubban tartották Orbán Viktor miniszterelnök és Czene Attila sportpolitikáért felelős államtitkár közreműködésével.

Orbán (Fotó:Árvai Károly)


Orbán Viktor köszönetet mondott a Magyar Suzukinak, hiszen – mint mondta - egyáltalán nem természetes a támogatásuk, ám nélkülük a kupa nem jöhetne létre. Válság idején a nagy cégek elsőként a túlélésükhöz nem nélkülözhetetlen kiadásokat szokták lefaragni – mutatott rá a miniszterelnök, hozzátéve: „mi azonban örülünk, hogy ez a cég nem követte a válságkezelés eme módját”.

A sorsolás alapján egyébként a házigazda Puskás Akadémia a 2008-ban győztes Real Madriddal és a görög Panathinaikosszal került azonos csoportba. Húsvét hétfőn a helyosztók előtt hagyományosan megrendezik azt a négycsapatos öregfiúk tornát, amelyen a Videoton, a Puskás Akadémia, a Suzuki csapatai és az újságíró-válogatott vesz részt.


kormany.hu/MCOnet