Sporthírek

Politikusok is erősítették a magyar válogatottak,de a pilóták jobbnak bizonyultak

Politikusok is erősítették a magyar válogatottak,de a pilóták jobbnak bizonyultak
A Forma-1-es Magyar Nagydíj előtti hagyományos jótékonysági futball mérkőzésen a Michelisz Norberttel, Talmácsi Gáborral, Wéber Gáborral és Kiss Norberttel kiegészülő Pilótaválogatott 4–2-es félidő után 8–4-re legyőzték a többek között Erdei Zsoltot, Kovács Istvánt, több színészt és politikust is a soraiban tudó Hungarian All Star-csapatot.

Gálamérkőzés
Hungarian All Star-Nazionale Piloti 4–8

Szusza Ferenc Stadion, 8000 néző. V: Kassai
G.: Erdei, Kovács I., Vincze O., Ghedina (öngól), ill. Bianchi, Petrov 2-2, Mészöly, Pérez, D'Ambrosio, Talmácsi

A magyar együttest Dunai Antal irányította, a szakember több olyan játékosokkal erősítette meg a keretet, akik ott voltak az 1996-os atlantai olimpián szerepelt csapatában, így Pető Zoltán, Dragóner Attila és Herczeg Miklós is a pirosban játszókat segítette. Mellettük ott volt a pályán Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) korábbi félnehéz- és a Boksz Világtanács (WBC) korábbi cirkálósúlyú világbajnoka, Kovács István korábbi olimpiai- és világbajnok ökölvívó, és szerepet kapott Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő is.

Pilótaválogatott

A Michelisz Norberttel, Talmácsi Gáborral, Wéber Gáborral és Kiss Norberttel kiegészülő Pilótaválogatott jobbnak bizonyult


A pilótaválogatottban a Forma-1-en kívül "száguldozó" magyarok is helyet kaptak, a túraautó-vb-n szereplő Michelisz Norbert, a gyorsaságimotoros 125 kcm-es kategóriájának korábbi világbajnoka, Talmácsi Gábor, valamint a különböző sorozatokban magyar bajnok Kiss Norbert és Wéber Gábor is a vendégcsapatot erősítette.

Szijjártó

Szerepet kapott Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő is a magyar válogatottban


A pilóták futballválogatottja a jótékonysági mérkőzésen 8-4-re nyert szerdán a sportolókból, illetve közéleti személyiségekből összeálló magyar All Star-válogatott ellen.

Hungaroring

A Hungaroringen Magyarországot fogják reklámozni az idei futamon


A Forma1 hétvégi futamára készül el egyébként az a hatalmas festmény is, amely a Magyar Turizmus Zrt.-t fogja reklámozni a versenypálya első két kanyarjában - mondta el Bánki Erik, a parlament sport-és turizmus bizottságának elnöke a Hungaroringen tartott sajtótájékoztatón. Szólt arról is, hogy Gyulay Zsolt, a Hungaroring Zrt. elnök-vezérigazgatója és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója megállapodást írt alá, amelyben vállalják, hogy együttműködnek minden olyan sportrendezvényen, amely az autó-motor sporthoz, illetve a Hungaroringhez köthető. A politikus szerint „ez egy történelmi pillanat, hiszen 25 éves a Hungaroring, és 25 év alatt nem sikerült megoldani senkinek, hogy magyar versenyen Magyarországot tudjuk reklámozni.”

Forrás és képek: fidesz.hu-kt-


Sport Online - sport-net.hu