Sporthírek

Benitez csak a Lillere koncentrál

Benitez csak a Lillere koncentrál
1-0-ás hátrányból kezdi a Liverpool az Európa Liga nyolcaddöntőjének visszavágóját. A Lille otthonában Rafa Benitez csapata ugyanis az utolsó ercekben kapott ki. Most a spanyol menedzer csak az Európa Ligára koncentrál, a hétvégi Manchester United elleni derbivel nem kíván még foglalkozni.
Kemény két mérkőzés vár még a Liverpoolra ezen a héten. Rafa Benitez csapata hétfő este a Premier Leagueben 4-1-re győzte le hazai pályán a kiesőjelölt Portsmouth csapatát. Ma este az Európa Liga küzdelmeiben kell ledolgozzal egy gólós hátrányát a Lille ellen, ha meg akarja nyerni a sorozatot. Ugyanis a liverpooli vörösöknek már csak ez a kupa jöhet számításba, amit begyűjthetnek. Nem is lesz egyszerű. Benitez mester teljes mértékben a francia csapatra koncentrál, hiszen tudja, hogy nagy a tét.

Benitez csapata számára az EL az egyetlen lehetőség

Benitez csapata számára az EL az egyetlen lehetőség

"Most két fontos mérkőzésünk lesz. Nekünk az elsőre kell koncentrálnunk. Megpróbálunk nyerni, mert tovább akarunk lépni az Európa Ligában és utána megpróbáljuk megverni a Manchester Unitedet"
- utalt Rafa Benitez a vasárnapi MU elleni derbire. "A győzelem pozitív lesz, magabiztosságot ad a játékosoknak, de ez egy lehetőség is, hogy nyerjünk valait ebben az évben. A fő dolog, hogy az Anfield Roadon játszunk és tudjuk, hogy ez mit jelent. A szurkolóink mögöttünk állnak, ezért remélhetőleg megfelelően végezzük a dolgunkat és jól fogunk játszani." A Liverpool tehát a Lille mérkőzés után már készülhet a vasárnapi Manchester United elleni rangadóra, amely az Evetonnal való derbi után a második legfontosabb esemény a szurkolók naptárában.


Az Európa Liga nyolcaddöntőjének párosításai:

Fulham - Juventus (1-3)
Marseille - Benfica (1-1)
Standard Liege - Panathinaikos (3-1)
Werder Bremen - Valencia (1-1)
Anderlecht - Hamburger SV (1-3)
Liverpool - Lille (0-1)
Sporting Lisbon - Atletico Madrid (0-0)
Wolfsburg - Rubin Kazan
(0-0)

p.sz.

Európa Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu