Sporthírek

Claude Puel: Bármi lehetséges a Bayern ellen

Claude Puel: Bármi lehetséges a Bayern ellen
Ma este az Allianz Arénában a Bayern München az Olympique Lyont fogadja a Bajnokok Ligája elődöntőjének odavágóján. A vendégek trénere szerint bármi megtörténhet a mérkőzés alatt.
Messzire jutott a Lyon a Bajnokok Ligájában. Legyőzte a Real madridot, legyőzte a Bordeaux-t és most a május 22-i madridi döntő kapujában állnak, ahol a Bayern München az ellenfél. A franciák trénere, Claude Puel szerint ma este Münchenben bármi lehetséges. "Minden lehetséges köztünk és a Bayern között"- kezdte Puel a mérkőzés előtti sajtótájékoztatót. "Fontos, hogy megfontoltak legyünk az első meccsen. Nagyszerű dolog az elődöntőben lenni, de ez még nem a cél. Nem hiszem, hogy a játékosaim nem így gondolják. A Bayern nagy csapat, olyanok, akik hasonlóan hozzánk, erejüket megfeszítve harcolnak, utána képesek talpra állni"

Puel szerint bármi megtörténhet

Puel szerint bármi megtörténhet

A franciáknak vigyázni kellene a sárga lapokkal, ugyanis hét játékos is eltiltást kaphat a visszavágóra. Viszont ezt a kockázatot a francia tréner vállalja. "Nincs értelme számolgatni. Sok játékos van, akit eltilthatnak, de ennyi. Ezek olyan kockázatok, amelyek megtörténhetnek, de szembe kell nézni velük"- mondta Cloude Puel. A Lyon azért ezzel együtt már új történelmi fejezethez érkezett, hiszen korábban sosem volt képes arra, hogy Európa legjobb négy csapatai között szerepeljen a Bajnokok Ligájában.

Tegnap este az Inter már legyőzte a Barcelonát 3-1-re, így jó esélyük van a döntőbe jutásra.

p.sz.

Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu