Sporthírek

Kihúzta döntetlennel a Fulham

Kihúzta döntetlennel a Fulham
Az Európa Liga elődöntőjének odavágóján a Fulham a hamburg otthonában Schwarzer bravúrjainak köszönheően 0-0-ás döntetlent ért el, amely sokat jelenthet a londoni visszavágón.
Ugyan csak egy 0-0-ás döntetlen született a hamburg - Fulham Európa Liga elődöntöjének odavágóján, mégis több izgalmat szolgáltatott ez az összecsapás, mint az 1-0-ás Atletico Madrid - Liverpool találkozó. A hamburgiak nyitottak helyzettel, de Schwarzer kapusnak nem kellett közbe avatkoznia. Negyedórányi játék után Gera kapott labdát ékpárjától, Bobby Zamoratól. Gera lövése felperdült egy védő lábán, de elkerülte Rost kapuját. A túloldalon Pitroipa volt nagyon aktív. A Burkina fasoi középpályás rendre bonyodalmat okozott a londoniak szélein.

Gerának nem sikerült gólt szereznie 31. születésnapján

Gerának nem sikerült gólt szereznie 31. születésnapján

A második félidőből már eltelt húsz perc is, amikor kezdett kiütközni a Fulham játékosain a fáradság. A 70. perctől egészen a 80. percig csak a vendégek ausztrál kapusának lélekjelenlétén múlott, hogy nem kapott gólt a Fulham. Pitroipa és Petric próbálkozásait is bravúrosan tolta az alapvonalon túlra Mark Schwarzer. Nagyon ment a Hamburg a vezető találatért, hisezn óriási presztizzsel bírna a döntőbe jutás, amelyet hazai pályán, a Nordbank Arénában vívhatnának meg. Azonban gól nem született, ami jó eredménynek számít annak a Fulhamnek a javára, amely hazai pályán nagyon erős az Európa Ligában.


p.sz.

Európa Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu