Sporthírek

Érezhető közelségben a bajnoki cím

Érezhető közelségben a bajnoki cím
Egy késői góllal nyert a Marseille a Sochaux ellen, így öt ponttal vezet a második Auxerrel szemben. A tavalyi bajnok Bordeaux vereséget szenvedett és kilenc pont a hátránya.
1992 óta először nyerheti meg a Marseille a francia bajnokságot. Erre jó esély van, hiszen Didier Deschamps csapata egy késői Mbia-góllal tudott nyerni a Sochaux ellen. Így a Marseille előnye már öt pont a második helyre felkúszó Auxerrel szemben. A Marseille tehát nagy hajrába kezdett, ezzel a győzelemmel már öt mérkőzésre nyújtotta meg győzelmi sorozatát.

Mbia a 88. percben szerezte meg a győztes gólt

Mbia a 88. percben szerezte meg a győztes gólt

Viszont nem nagyon megy a szeér a címvédő Bordeaux-nak, amelynek úgy tűnik elfogyott az ereje a bajnokság vége felé a hosszú Bajnokok Ligája menetelést követően. Laurent blanc csapata a Le Mans otthonában szenvedett 2-1-es vereséget. Arra mindenképpen számíthattak a vendégek, hogy nem lesz sétagalopp a kiruccanás, hiszen a Le Mansra jellemző, hogy megszorongatja a nagycsapatokat. A Bordeaux egy mérkőzéssel kevesebbet játszott az előtte lévőknél és csak az ötödik a tabellán, hátránya pedig már kilenc pont a listavezető Marseillel szemben. A következő fordulóban a Bordeaux a Lyont fogadja hazai pályán, amely igazán izgalmas mérkőzésnek igérkezik, mivel mindkét csapatnak győzni kell.


p.sz.

Premier League hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu