Sporthírek

A Pompey az FA-kupa döntőjében

A Pompey az FA-kupa döntőjében
Vasárnap hosszabbítás után a Protsmouth 2-0-ra győzte le a Tottenham csapatát az FA-kupa elődöntőjében. A Pompey két gólját Piquionne és Boateng szerezte.
Miközben a Portsmouth anyagi krízisben van, ráadásul a bajnokság tabelláján is teljesen utolsó, addig a csapat egészen jól muzsikál az FA-kupában. A Pompey-nek már csak matematikai esélye van a a Premier Leagueben maradásra, de ehhez a Hull Cíty-nek és a Burnley-nek az összes mérkőzését el kellene veszíteni, miközben Avram Grant csapata minet megnyeri. A sok baj ellenére a csapat menetel az FA-kupában. A Tottenham 2-0-ás legyőzésével a Chelsea ellen vívja meg a döntő összecsapást május 15-én a Wembley-ben. A mérkőzéssel több szempontból is jól jártak a déli partiak.

Redknapp, a Tottenham menedzsere a pályát hibáztatja

Redknapp, a Tottenham menedzsere a pályát hibáztatja

A döntőbe jutásért 900 ezer font került a Fratton Parkra, ráadásul a televíziós jogdíjakból további egy millió. Ám ezzel a klub adóssága még így is nagyjából 76 millió font. A tartozás miatt a szövetség ráadásul pontlevonással is büntette a csapatot. De mindent egybe véve igazán őrült mérkőzésen tudott nyerni a Pompey. "A pálya szégyelni való volt"- kezdte mérkőzés utáni nyilatkozatát a korábbi Portsmouth menedzesr, Harry Redknapp. "De nem fogom a pályát használni kifogásként, mert ugyanazon játszott mindkét csapat. De bármelyik profi csapat számára nevetséges itt futballozni. Hogyan tudsz játszani ilyen pályán, ha megállni sem tudsz?"

Grant mester kilátástalannak látja ajövőt

Grant mester kilátástalannak látja ajövőt

Ezzel szemben Avram Grant, a Portsmouth menedzsere a győzelemmel nem tudja elfelejteni min ment keresztül csapata ebben az idényben. "Minden nap, amióta ehhez a klubhoz jöttem válaszokat keresek sok kérdésre a jövővel, a szerződésekkel és a pontlevonással kapcsolatban. Egy nap szeretnék csak a futballról beszélni." A Tottenham szerdán az Arsenalt fogadja vendégül a White Hart Lane-en, ahol Redknapp csapata felzárkózhat szorosan a Manchester City mellé, míg az ágyúsok beelőzhetik a Manchester Unitedet, amely botlott vasárnap.


p.sz.


Premier League hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu