Sporthírek

A Roma a Parma legyőzésével megint vezet

A Roma a Parma legyőzésével megint vezet
A Roma megtette magáét és a Parma csapatát idegenben 2-1-re legyőzte Totti és Taddei góljaival. Így a fővárosiak ideig-óráig vezetik a tabellát és bíznak a Lazio sikerében az Inter ellen.
A múlt heti botlás a Sampdoria elen sokba került a fővárosi csapatnak. Azzal, hogy a Roma kikapott 2-1-re hazai pályán, miközben az inter nyert, már csak csodában bízhat Claudio Ranieri. A Serie A 36. fordulójában a Roma hozta a kötelezőt és idegenben győzte le a Parmat 2-1-re. Ezzel átvették a bajnokság vezetését, de hogy megtartsák pozíciójukat, az Internek, amely ma este a Laziohoz utazik Rómába, legfeljebb döntetlent kellene játszon.

Totti is betalált a Parma ellen

Totti is betalált a Parma ellen

De nyilván José Mourinho csapata sem úgy készül a mérkőzésre. Idegenben most nem jó az iksz. Főleg úgy, hogy a Lazio csak a 16. a tabellán. A Roma imádkozhat, hogy valami csoda történjen a hátralévő fordulók valamelyikén, de ehhez nyerni kell folyamatosan.
Az utóbbi hetekben bukdácsoló Milan ismét győzelmet ünnepelhetett a San Siroban. A piros-feketék a Fiorentina csapatát győzték le 1-0-ra Ronaldinho 78. percben szerzett találatának köszönhetően. De még nem dölhet hátra Leonardo és csapata, mivel a Samp még pontban beérheti őket, ezért még legalább egy győzelem kell a biztos harmadik helyhez.


p.sz.

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu