Sporthírek

Ancelotti megnyerte a világ legkeményebb bajnokságát

Ancelotti megnyerte a világ legkeményebb bajnokságát
Sir Alex Fergusongratulált Carlo Ancelottinak, a Chelsea menedzserének, amiért sikerült elhódítania a világ legkeményebb bajnokságának trófeáját.
Ilyen egy igazi vesztes. Nem keres másokban hibát, nem okol senkit, hanem elismeri az ellenfél teljesítményét. Ilyen Sir Alex Ferguson, a MAnchester United skót menedzsere, akinek három éves uralmát törte meg Carlo Ancelotti, a Chelsea olasz szakembere. AZ utolsó pillanatig kérdéses volt, ki nyeri meg az angol Premier League idei kiírását, de mélyen belül talán mindenki látta, hogy a londoni alakulatnak van a legnagyobb esélye.

Terry gyermekeivel, Summerrel és George-al ünnepelt

Terry gyermekeivel, Summerrel és George-al ünnepelt

Már csak azért is, mert az utóbbi hetekben nem igen volt ellenfele a pályán. Hogy mást ne említsünk. Didier Drogbával az élen a Chelsea úgy ünnepelhette hazai pályán a bajnoki címet, hogy a Wigant az utolsó fordulóban nyolc góllal verte meg. Ehhez nehéz valamit is hozzáfűzni, az eredmény önmagáért beszél. Ilyen egy igazi bajnokcsapat. Sir Alex Ferguson pedig ezt becsüli. "Ez a világ legnehezebb ligája és taps jár a Chelseanek, amiért megnyerte. Mi egymás után háromszor nyertünk, ezért tudjuk, milyen nehéz. Így gratulálok Carlonak, aki jó menedzser és jó srác. Természetesen jövőre visszatérünk. A következő évben ismét menni fogunk és megpróbáljuk visszaszerezni a címet"- nyilatkozta Ferguson.

Didier Drogba lett a gólkirály 29 találattal

Didier Drogba lett a gólkirály 29 találattal

Bár partiban volt a MU a londoni riválissal, azért sokan elismerik, hogy ez a Manchester United már nem olyan, mint Cristiano Ronaldoval egy éve. A jó eredmények első sorban Rooney-nak köszönhető, aki a United 86 bajnoki góljából 26-ot vállalt magára. A gólkirány pedig nem más, mint a Chelsea elefántcsontparti nagyágyúja (elnézést az Arsenal szurkolóktól a titulusért), Didier Drogba, aki éppen a Wigan elleni mesterhármasával lett első a mesterlövészek listáján 29 találatával.


p.sz.

Premier League hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu