Sporthírek

Benitez az Interhez szerződik

Benitez az Interhez szerződik
Miután közös megegyezéssel a Liverpool menesztette Rafa Benitezt a kispadról, az Inter rögtön lecsapott a spanyol szakemberre. A következő nap hivatalosan is bejelenthetik Benitez érkezését.
Úgy tűnik, hogy sikerül megoldani az edzőkérdést az Internél. A triplázó José Mourinho után Rafa Benitez, a Liverpoolt hat évig irányító spanyol menedzser ülhet le a kispadra. Massimo Moratti, az olasz klub elnöke kedd este megerősítette, hogy Rafa mester hamarosan megérkezik a csapathoz. De az elnök a hivatalos bejelentést Marco Branca igazgatóra bízza.

Rafa Benitezt hamarosan bemutatják

Rafa Benitezt hamarosan bemutatják

"Azt várják tőlem, hogy adjak hírt? Ez nem az én munkám. Várjunk Bancara. Ő majd elmondja, hogy mikor kerül bemutatásra az új edző"- nyilatkozta olasz újságíróknak Moratti ma reggel. Sokan bíznak Rafa Benitezben, így Thiago Motta és Diego Milito is, akik remélik, hogy az új mester oldalán újabb triplázásra kerül sor. "Nem mondhatom, hogy az Inter a legjobb edzőt választotta, de ő (Benitez) egy kitűnő választás és ezt már megmutatta a Valenciában és a Liverpoolban is"- mondta Thiago Motta, az Inter középpályása.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu