Sporthírek

Higuaín közel az új szerződéshez

Higuaín közel az új szerződéshez
A Real Madrid argentín támadója, Gonzalo Higuaín közel áll egy új szerződés aláírásához a Real Madriddal.

Higuaín gólja az Espanyol ellen

Gonzalo Higuaín tökéletes példája azon ritka játékosoknak, akiket a Real Madrid szépen lassan nagy játékossá nevel. Ez nagy szó egy ekkora klub esetében, mint a Real Madrid. Ugyanis jellemző a spanyol fővárosi alakulatra, hogy szeretik venni és eladni a játékosokat. Ám úgy néz ki, eljött Higuaín ideje a Madridban.


Higuaín testesítheti meg a Real Madrid jövőjét

Higuaín testesítheti meg a Real Madrid jövőjét

A spanyol pontvadászat második helyén álló királyi gárda ugyanis új szerződést kíván előterjeszteni a játékosnak, aki a hétvégi fodulóban góllal járult hozzá az Espanyol elleni madridi sikerhez. A 22 éves támadó eddig próbálta bontogatni szárnyait, az előző szezon során egyre több játéklehetőséghez jutott és mostanra beverekedte magát a kezdőcsapatba is. A híresztelések szerint a klub úgy döntött, hogy a támadószekció stabilitássának érdekében Higuaín is keze alá kaphat egy új szerződést.

Benzema jó párja lehet Higuaínnak

Benzema jó párja lehet Higuaínnak

Jorge Valdano sportigazgató megkezdte a tárgyalásokat a játékos képviselőivel, így napokon belül kiderülhet, milyen szerződést kínáltak az argentínnak. Ha a francia támadó, Karim Benzema is formába lendül, akkor Higuaínnal a pályán félelmetes csatárduót alkothatnak. Ők lehetnek a Real Madrid nagy támadói a közeljövőben. Raúl ideje pedig lassan lejár.
La Liga hírekA cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu