Sporthírek

Kaká örülne Mourinhonak

Kaká örülne Mourinhonak
A Real Madrid aranylabdás csillaga, Kaká nyitott a változtatásra, ezért nem bánná, ha az Inter menedzsere, José Mourinho Madridba költözne.
José Mourinho maga nyilatkozta, hogy a Real Madrid edzője lesz. Ez persze rögtön megmozgatta a szálakat hispán földön. Sokan úgy gondolják, hogy egy Mourinho féle személyiség kell a kispadra Manuel Pellegrni helyett. Ezen nincs mit csodálkozni. A spanyol alakulat több, mint 200 millió eurót költött tavaly nyáron játékosok vásárlására, azért, hogy sikeres idényük legyen. Ám se BL trófea, se Spanyol-kupa, ráadásul a bajnoki pontvadászatban is a Barca mögött vannak egy ponttal. És ha most hétvégén az utolsó fordulóban valami csoda nem történik, ott is maradnak. Kaká, aki az egyik legnagyobb igazolás volt, úgy gondolja, hogy Mourinho irányításával sok minden megváltozna.

Mourinho ünnepli a Barca elleni továbbjutást

Mourinho ünnepli a Barca elleni továbbjutást

"Mourinho egy remek edző. Megnyert mindent, ahol már volt." A brazil válogatott középpályásnak nincs semmi baja a jelenlegi trénerrel, de az idei év nem sikerült túl jól. Egy Real Madrid szintű csapatnál pedig könnyen hullanak a fejek, ha nem jönnek a trófeák. "Remek munkát végzett, de ez egy olyan klub, amely eldönti, hogy marad, vagy megy. Számomra ez egy nagyon nehéz szezon volt sok fizikális problémával. Nem voltam képes felvenni azt a versenyt, amit szerettem volna"- mondta Kaká, aki bármely csapatban játszon is, ha neki nem megy, az meglátszik mindenki teljesítményén.


p.sz.

La Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu