Sporthírek

Mourinho a Real edzője lesz

Mourinho a Real edzője lesz
José Mourinho egy olasz újságmagazinban bevalotta, hogy a Real Madrid edzője lesz.
Úgy tűnik a Real Madrid elnökének, Florentino Pereznek mégis valóra válik a vágya. A Real Madried ezdője lehet José Mourinho. Az Inter portugál menedzsere ugyanis saját maga vallotta be, hogy a spanyol fővárosi csapat edzője lesz. "Amit írnak, hogy fél lábbal Spanyolországban vagyok, fél lábbal Milánóban nem igaz. De igaz, hogy a Real Madrid edzője leszek"- mondta José Mourinho. Vigyis ez azt jelenti ebben az esetben, hogy a portugál az idény hátralévő részében csak az Interrel foglalkozik. Hogy aztán nyáron mi lesz, még senki sem tudja. Massimo Moratti, a kék-feketék elnöke viszont nagyon nem szeretné, hogy Mou elmenjen. Főleg, ha mindhárom trófeát begyűjti. Viszont ha ez megtörténik, akkor új motiváció kell. A Real Madrid kispadja pedig új célokat tartogat. "Ezdettem nagy klubot Angliában, nagy klubot edzek Olaszországban és egynek az dzője leszek Spanyolországban. Megnyertem már mindent három országban (Portugália,Anglia,Olaszország), semmi sem hiányzik nekem."

Mourinho előbb vagy utóbb a Real edzője lesz

Mourinho előbb vagy utóbb a Real edzője lesz

Ami talán a távozás mellett szólhat, az a légkör. José Mourinhonak rendszeresen problémája van az olasz bajnoksággal, más trénerekkel, még egy négy mérkőzéses eltiltást is össze szedett. Azért ez játékosként sem kis teljesítmény, nemhogy edzőként. Korábban Mou úgy fogalmazott, hogy a Serie A nem szereti őt, ő pedig nem szereti a Serie A-t.

"Az emberek, akik odajönnek hozzám, mosolyognak és mondják, hogy te vagy a legjobb, a legnagyobb, majd amint tudnak, támadnak engem. Kérnek tőlem autogramot, fényképezkednek és aztán hirtelen megváltoznak. En nem szeretem ezt, sőt néhány edző ezt csinálja." Ha nyáron Mourinho megy, akkor a korábbi pletykák szerint Florentino Perez, a Real elnöke 11 millió eurót sem sajnálna évente a portugál menedzsernek.


p.sz.

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu