Sporthírek

Mourinhot nem engedik el

Mourinhot nem engedik el
Az Inter igazgatója cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint José Mourinho, a csapat portugál menedzsere nyáron a Real Madridba igazol.
José Mourinho körül mindig forr a levegő. Problémája van a Serie A-val, Balotellivel (jogosan) ráadásul a Real Madrid is hadakozik a portugál menedzser szerződtetéséért. Talán az egyik legkeresettebb edzőről van szó a mai futball világában. Az Interrel jelenleg három fronton is harcol, a Bayern Münchennel Bajnokok Ligája döntőt vív, vezeti a Serie A tabelláját és szerdán Olasz-kupa döntőt vív a Romával. Miért is engedne el bárki egy ilyen sikeres trénert? Az Inter igazgatója, Marco Branca sem hagyja, hogy Mou távozon a csapattól.

José Mourinho triplázhat az Interrel

José Mourinho triplázhat az Interrel

A vasárnapi 2-0-ás Lazio elleni győzelem után reagált Branca a híresztelésekre. "Az elmúlt évben kapcsolatba hozták Mourinhot a Real Madriddal. De ő örül, hogy velünk lehet és mi is örülünk, hogy velünk van. Ezek csak az újságírók fantáziái"- mondta Branca. De elsősorban inkább Florentino Perez fantáziája, ha már álomvilág földjére tévedtünk. A spanyol óriás elnöke szinte minden hírességet megkörnyékez évről évre, hogy a lehető legjobb csapatot állítsa össze. De hiába a sok nagy név, az eredmények nem tükrözik a sok befektetett pénzt. Branca szerint a jövő elképzelhetetlen Mourinho nélkül. De sosem lehet tudni, mi motoszkál José Mourinho fejében. De valószínűleg egy triplázás után nem fog távozni az Inter kispadjáról, hiába vonzó számára a brit légkör.


p.sz.

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu