Sporthírek

Ribéry - Diego csere?

Ribéry - Diego csere?
Friss átigazolási hírek szerint a Juventus a Bayern Münchennel egy csereüzlet során Diegot Ribéry-re váltanák.
Lehet, hogy Ribéry végül Olaszországban köt ki? A Bayern München francia támadó középpályását már jó ideje környékezi a Real Madrid, a Barcelona, a Chelsea és a Manchester United is. De lehetséges, hogy az ex-marseille-i játékos végül Olaszországban a Juventusnál köt ki. Híresztelések szerint a torinói zebracsíkosok Diegot adnák Ribéry játékjogáért. A Bayern München már a nyáron meg akarta szerezni a brazil irányítót a Werder Brementől, de éppen a Juve happolta el az orruk elől.

Ribéry a Juventushoz mehet nyáron

Ribéry a Juventushoz mehet nyáron

Mivel Ribéry körül folyamatosan átigazolási pletykák látnak napvilágot, valószínű, hogy a francia a nyáron távozik a bajor klubtól. Jelentések szerint a bianconerik elnöke, Jean-Claude Blanc már tárgyalt is a németekkel a cseréről. Minden esetre a Bayern egyik kiszemeltje továbbra is a CSKA Moszkva csillaga, Milan Krasic, mivel a rekordbajnokok azzal számolnak, hogy Ribéry nyáron biztos távozik és nem tudni, hogy Diego valóban átköltözik-e Németországba. Ezért Krasicot szánják majd a francia helyére.

Diegonak jobban ment a Werdernél

Diegonak jobban ment a Werdernél

Diegonak finoman szólva sem jött be a nyári klubváltás. A brazil játékmester közel sem azt a teljesítményt nyújtja, amit a Werder Bremennél megszoktak tőle. Többször is hangos hazai füttyszó kísérte a pályáról való levonulását, amely azt jelzi, hogy egyáltalán nincsenek megelégedve vele Torinóban. Ribéry valószinűleg nem lép pályára a Köln ellen, mivel a szerdai spanyolok ellen 2-0-ra elveszített barátságos válogatott mérkőzésen újabb sérülést szedett össze.


p.sz.


Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu