Sporthírek

Ribéry szerződését csak a világbajnokság után hosszabítanák meg

Ribéry szerződését csak a világbajnokság után hosszabítanák meg
A mai napon Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München vezérigazgatója beszámolt a Ribéry-vel kapcsolatos új fejleményekről. Elmondása szerint a francia középpályás szerződését csak a nyári világbajnokság után hosszabbítanák meg.
A 26 éves Franck Ribéry szerződése 2011-ig szól a Bayern Münchennel. Azonban a francia játékos már a nyáron elhagyhatja a német klubot, ezért a vezetők kivárnak, hogy szerződést hosszabbítsanak vele, vagy sem. Rummenigge, a bajorok vezérigazgatója és Uli Hoenes klubelnök is ragaszkodik az irányítóhoz, de ha távozik a klubtól, mindenképp pénzt akarnak kapni érte.

Rummenigge nem hagyja, hogy a francia szerződése lejárjon

Rummenigge nem hagyja, hogy a francia szerződése lejárjon

"Az elsődleges célunk, hogy aláírjunk egy szerződéshosszabbítást vele. A Bayern München fog dönteni, hol játszik Franck a következő szezonban"- mondta Rummenigge, a bajorok vezérigazgatója. Ribéry 2007 óta erősíti a német rekordbajnok csapatát és 25 millió eurót csengettek ki érte a Marseillenek. "Volt egy beszélgetésem Ulival hétfőn, azt fogjuk tenni, ami a legjobb a Bayernnek"- folytatta Rummenigge. "Azt akarjuk, hogy a lehető legjobb csapatunk legyen a 2010/2011-es szezonban. Nem jelent problémát, ha a Franckal kapcsolatos döntés csak a világbajnokság után születik meg."

Bőven van érdeklődés Ribéry iránt

Bőven van érdeklődés Ribéry iránt

Ribéry az öszi szezonban folyamatos térdsérülésekkel szenvedett, az elmúlt hetekben pedig bokaproblémái voltak. Az ára a futballpiacon 50 millió euró körül mozog, tehát ennél jóval többet kellene kifizetnie érte a kérőknek, nevezetesen a Real Madridnak, a Barcelonának és a Manchester Unitednek. A Bayern München pedig semmiképp sem fogja engedni, hogy a játékos szerződése lejárjon, mert akkor nagyon sok pénztől esnének el.


p.sz.

Európa Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu