Sporthírek

Tét nélküli rangadó

Tét nélküli rangadó
Ma este a Serie A utolsó fordulójában az AC Milan a Juventust fogadja hazai pályán. A két csapat nagy rangadója már tét nélküli, így az eredmény szinte nem is számít.
Nem sűrűn játszik a Milan és a Juventus egymással úgy mérkőzést, hogy annak eredménye már nem befolyásolja a tabellán elfoglalt helyezéseket. Most viszont pont ez fog történni. A milánói piros-feketék harmadik helyen állnak a tabellán, míg a Juve igazán kiábrándító hetedik helyen. Kettejük között 12 pontos különbség van. Leonardo csapatának már biztos a harmadik hely, a torninóiak pedig nem tudnak már a hatodik, Európa Ligás pozícióra lépni. Ennek alapján a mérkőzés teljesen tét nélküli, ezért legfeljebb csak a preztízs miatt fognak teperni a játékosok a San Siroban.

Leonardo utoljára ül a Milan kispadján

Leonardo utoljára ül a Milan kispadján

A hétvégi igazi izgalmát az Inter és a Roma párharca jelenti. José Mourinho csapata egyetlen ponttal előzi meg az üldöző fővárosiakat, ezért az utolsó forduló kulcsfontosságú mindkettejük számára. A Roma a Chievo otthonába látogat, a címvédő Inter pedig a Sienához megy. Ranieri annak örülne a legjobban, ha valahogy az Inter pontokat veszítene, ők pedig nyernek. Ebben az esetben sikerülne a trónfosztás. Bár ha a Sienat nézzük, kevés az esély arra, hogy egyáltalán döntetlen legyen a mérkőzés. Az pedig szinte kizárt, hogy az Inter veszítsen. Holnap délután viszont már tudni fogjuk, ki lett az olasz bajnok.

José Mourinho még az utolsó fordulóban izgulhat

José Mourinho még az utolsó fordulóban izgulhat

Az utolsó forduló párosításai:

AC Milan - Juventus
Lazio - Udinese
Atalanta - Palermo
Bari - Fiorentina
Cagliari - Bologna
Catania - Genoa
Chievo - AS Roma
Parma - Livorno
Sampdoria - Napoli
Siena - Inter

p.sz.

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu