Sporthírek

Valóságos gólparádét rendezett a Real Madrid

Valóságos gólparádét rendezett a Real Madrid
Vasárnap este a Real Madrid a Villarrealt 6-2-es eredménnyel küldte haza. Manuel Pellegrini volt csapata ellen aratott nagy sikert.

Real Madrid - Villarreal: 6-2

Elképesztő játékot produkált a Real Madrid vasárnap este a Bernabeuban. A fővárosiak a Villarrealt fogadták a La Liga 23. fordulójában. Cristiano Ronaldo már a 18. percben megszerezte a vezetést egy pazar szabadrúgás után. Lopez kapusnak esélye sem volt hárítani a jobb felső sarokba száguldó bombát. Két perccel később Marcano, a Villarreal védője buktatta Higuaínt a tizenhatoson belül, aki a labda felé igyekezett.

Nagy volt az öröm a blancóknál

Nagy volt az öröm a blancóknál

A játékvezető bűntetőt ítélt, amelyet Kaká magabiztosan a bal alsó sarokba rúgva értékesített. Bő tíz perccel később Marcos Senna szabadrúgásgólja szépített az eredményen. Hasonlóan jól kivitelezett lövés volt, mint Ronaldoé, Casillas tehetetlen volt, a labda akadálytalanul vágódott a rövid felsőbe. Már a második félidőben jártak a csapatok, amikor Ronaldo a jobb oldalon futott el és remekül centerezett a középen érkező Higuaín felé, akiről a védő alaposan lemaradt. Az argentín támadó pedig élt a kínálkozó lehetőséggel, 3-1. A 66. percben még lépést tudott tartani a vendég csapat a galaktikusokkal. Pires és Nilmar kis összjátéka után utóbbi lőtt gólt Iker Casillas kapujába.

Érthető Marcos Senna reakciója

Érthető Marcos Senna reakciója

Négy perc sem kellett az újabb madridi találathoz. Ronaldo Marcelo felé passzolt, aki laposan Higuaín felé passzolt, az argentín támadó pedig megszerezte maga második, csapata negyedik gólját. A 78. percben a portugál labdazseni ismét megbolondította a vedégek védelmét, négy Villarreal játékos között szlalomozott el, ezután egy finom passzt adott az érkező Kakának, aki 5-2-re alakította az eredményt. A 87. percben még Xabi Alonso is értékesített egy tizenegyest, így a Real Madrid hatalmas zakót kiosztva nyert a Villarreal ellen.


La Liga 23. forduló eredményei:

Deportivo La Coruna - Xerez: 2-1
Barcelona - Racing Santander: 4-0
Mallorca - Sevilla: 1-3
Athletic Bilbao - Tenerife: 4-1
Malaga - Espanyol: 2-1
Osasuna - Valladolid: 1-1
Zaragoza - Sporting Gijon: 1-3
Almeria - Atletico Madrid: 1-0
Real Madrid - Villarreal: 6-2La Liga hírek


A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu