Sporthírek

Vége Benitez karrierjének a Liverpoolnál

Vége Benitez karrierjének a Liverpoolnál
Hat év után a Liverpool vezetősége közösen a trénerrel úgy döntött, hogy Rafa Beniteznek, a csapat spanyol menedzserének távoznia kell a kispadról.
Rafa Benitezt közös megegyezéssel elbocsátották a Liverpool kispadjáról. A szebb időket is megélt vörös alakulat az idei bajnokságban csak a Premier League táblázatán csak a hezedik helyen végzett, amely igazán kiábrándító eredmény. Igaz ugyan, hogy a csapat az Európa Liga elődöntőjéig menetelt -ahol a végső győztes Atletico Madridtól kapott ki-, semmilyen trófeát nem nyert. A helyzetet tovább rontotta, hogy a klub anyagi helyzete sem teszi lehetővé, hogy nyáron játékosokat igazoljanak, így Benitez is tudta, mennie kell.

Benitez hat év után elhagyja a Liverpoolt

Benitez hat év után elhagyja a Liverpoolt

"Nagyon szomorú volt számomra, hogy bejelentettük, nem leszek tovább a Liverpool FC vezetője. Szeretném megköszönni a személyzetnek és a játékosoknak az erőfeszítéseiket. Mindig a szívemben fogom őrizni a szép időket. Nehezen találom a szavakat, hogy eléggé megköszönjem ezeket az éveket és nagyon büszke vagyok arra, hogy a menedzseretek lehettem. Mégegyszer köszönöm és örökké emlékezni fogok: You'll never valk alone"- fejezte be Benitez búcsúbeszédét a Liverpool híres indulójának címével. A spanyol szakember az olasz sajtó szerint milánóba, az Inter felé veszi az irányt, hogy betöltse az üresen álló edzői posztot. Továbbá a Barcelona elkezdett érdeklődni a vörösök spanyol támadója, Fernando Torres iránt.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu