Sporthírek

A válogatott azt ígéri: a Magyarország - Hollandia Eb-selejtezőn még jobb formában lesznek

A válogatott azt ígéri: a Magyarország - Hollandia Eb-selejtezőn még jobb formában lesznek
A magyar válogatott játékosai az Azerbajdzsán elleni 2-0-ás győzelmet követően elmondták:a Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőkön már egy sokkal jobb formában lévő válogatottat láthat a közönség.

Azerbajdzsán


A magyar válogatott szerdai teljesítményéről a hazai beszámolók többsége megjegyezte: bár a csapat magabiztosan győzte le Azerbajdzsánt, a játékosok jóval többre is képesek annál a teljesítménynél, mint amit a találkozón nyújtottak. Válogatottunk tagjai elismerték, játékban előre kell lépni a következő mérkőzésekig, ugyanakkor biztosak abban, hogy az egyéni formák javulásával a csapat is látványosan feljavul tavaszra.

EB


Bő két hete lehet belépőket vásárolni a Magyarország - Hollandia Eb-selejtezőre (március 25., Puskás Ferenc Stadion, 20.30 óra), és mostanra a jegyek nagy része már gazdára is talált. Összesen 25 311 jegyet bocsátottak áruba, és péntek estig több mint 15 ezer darab fogyott el belőlük. Mindez azt jelenti, hogy már kevesebb mint tízezer belépőt lehet megvásárolni a találkozóra.

Érdemes tehát sietni, ha egy jó meccset szeretnének nézni, egy jó formában lévő magyr válogatottal!

Forrás: mlsz.hu
-kt-


Sport Online - sport-net.hu