Sporthírek

2-0-ás brazil győzelem a felkészülési mérkőzésen

2-0-ás brazil győzelem a felkészülési mérkőzésen
Tegnap este a brazil válogatott Írország ellen játszott barátságos mérkőzést Londonban, amelyet az írek 2-0-ra elveszítettek.
Nem rossz nyitás Brazílíától a közelgő 2010-es dél-afrikai világbajnokság előtt. Az ötszörös világbajnok tegnap este az Arsenal stadionjában, az Emiratesben lépett pályára Írország nemzeti válogatottjával szemben. A 44. percben a Premier League-ben szereplő Blackburn Rovers középpályása, Keith Andrews menteni igyekezett egy beadás után, de szerencsétlenül ért a játékszerhez, amely a kapuban kötött ki.

Brazília könnyed játékkal nyert

Brazília könnyed játékkal nyert

A második félidőben, a 76. percben Robinho, aki fél évig a Santos csapatát erősíti kölcsönben, megduplázta a brazilok előnyét. A híresztelések szerint Dunga nem tervez több felkészülési mérkőzést a világbajnokság előtt. Brazília június 15-én kezdi meg a tornát Dél-Afrikában Dél-Kórea elle. Azután Elefántcsontpart és Portugália lesz az ellenfél.

Szerte a világban barátságos mérkőzéseket rendeznek. A többségre a mai napon kerül sor, Erwin Koeman és a magyar válogatott Oroszország ellen lép pályára Győrben. De az U-21-es válogatottunk is kihívás elé néz, Egervári Sándor csapata az olaszokkal játszik Európa-bajnoki selejtezőt.


További barátságos mérkőzések:

Németország - Argentína
Hollandia - USA
Olaszország - Kamerun
Anglia - Egyiptom
Franciaország - Spanyolország
Portugália - Kína


p.sz.A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu