Sporthírek

Benrd Schuster lehet Elefántcsontpart trénere

Benrd Schuster lehet Elefántcsontpart trénere
A korábbi Real Mardid edző, Bernd Schuster lehet Elefántcsontpart szövetségi kapitánya, miután az afrikai ország labdarúgó szövetsége megkereste őt.
Úgy néz ki, hogy a napokban eldől, ki lesz Elefántcsontpart szövetségi kapitánya a közeljövőben. Az elefántcsontparti labdarúgó szövetség a korábban a Real Madridot irányító Benrd Schustert kereste meg, aki napokon belül válaszol a felkérésre. "Felkértek, hogy legyek Elefántcsontpart edzője a világbajnokság alatt. Ez egy nagyon izgalmas törénet és a következő néhány napban döntést kell hozzak"- nyilatkozta a német mester.

Schuster a napokban dönt, hogy elfogadja-e a felkérést

Schuster a napokban dönt, hogy elfogadja-e a felkérést

Az elefántok Vahid Halilovicot menesztették a kiábrándító Afrika-kupa szereplés miatt és az ő helyére keresnek új trénert. Korábban felvetődött a holland sztáredző, Guus Hiddink neve is, de az ajánlatot a nyárig az orosz szövetséggel szerződésben álló mester az ajánlatra nem reagált. Sven-Göran Eriksson neve is szóba került, de most mégis úgy tűnik, hogy Schuster lesz a végső befutó, aki egy évig irányította a Real Madrid csapatát.
A 2010-es Dél-afrikai világbajnokság június 11-én veszi kezdetét, Elefántcsontpart nemzeti csapata a G-jelű csoportban Portugáliával, Brazíliával és Észak-Koreával kell mérkőzzön.


p.sz

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu