Sporthírek

Rooney: Megszerezzük a három pontot

Rooney: Megszerezzük a három pontot
Ma este a Fabio Capello által irányított Anglia Algéria ellen lép pályára és próbálja megszerezni az első gyözelmét a tornán. Ha csak nem csúszik be egy kapusbaki, akkor sikerül is.
A "Háromoroszlánosok" a C-csoport első körében USA ellen derbiztek és mit is mondjunk, kellett egy nagy kapushiba is az amerikai egyenlítéshez. De ez már a múlt, hiszen azóta Fabio Capello szövetségi kapitány további bizalmat szavarott Robert Green kapusnak, hogy bizonyítson Algéria ellen. Ami különösen jó hír az angolok számára, hogy a Manchester City középpályása, Gareth Barry is felépült, így minden bizonnyal a kezdőben lesz a helye az olasz tréner csapatában. "Ő egyike azoknak a játékosoknak, akit a középső védők elé tudok helyezni és nagyon jól dolgozik ebben a pozícióban"- magyarázta Capello, hogy a védekező középpályás szerepkörében fogja játszatni Barry-t.

Capello magyarázta meg Green esetét a labdával

Capello magyarázta meg Green esetét a labdával

"Az ő játéka lehetővé teszi, hogy steve (Gerrard) és Frank (Lampard) előre mehessenek és lőjenek gólt. Éppen ezért nagyon örülök, hogy Barry játszani fog"- nyilatkozta a szövetségi kapitány. Wayne Rooney, az angolok sztárcsatára még gólnélküli és Algéria ellen biztosan szeretné végre megzörgetni a hálót. De ha nem is talál a kapuba, biztosra veszi a győzelmet. " Nagyon jól kezdtünk az Egyesült Államok ellen és mindent egybe véve megérdemeltük volna a győzelmet. Sajnos nem így lett, de csak előre tekintünk a mai mérkőzésre és biztos vagyok benne, hogy megszerezzük a három pontot"- mondta a Manchester United támadója.

p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu