Sporthírek

Xabi Alonso: Remélem most nem bukjuk el...

Xabi Alonso: Remélem most nem bukjuk el...
Spanyolország a H-csoportban játszik Svájc, Chile és Honduras ellen, de a második mérközés elég becsapós lehet. A legjobb nyolc között a spanyolok erős csapatot kaphatnak.
Brazília, Portugália, Elefántcsontpart és Észak-Korea. Ezek közül kerül ki Spanyolországnak ellenfele a nyolcaddöntőben. Bár ne szaladjunk ennyire előre, előbb még tovább kell jutni Vicente Del Bosque együtteségnek. Xabi Alonso, a Real Madrid középpályása elmondta, hogy nem fél egyik csapattól sem, azért mégis szeretné elkerülni a Brazilokat. "Nem félünk senkitől, de elkerülni Brazíliát, az nagyon jó lenne. Ha most elkerüljük őket, akkor a döntőben találkozhatunk. Hiszünk magunkban, de a cél még messze van."

Xani Alonso is megfújta a vuvuzelát

Xani Alonso is megfújta a vuvuzelát

"Lassan kell mennünk, először Svájc, aztán még két meccs az első körből és onnantól még nagyon hosszú út vár ránk. Remélem most nem bukjuk el, mint az eddigi VB-ken. Még csak pár napja vagyunk itt, magunkba színvjuk a VB hangulatát és már alig várjuk, hogy kezdhessünk. Minden meccset láttunk eddig. Tetszett Németország, rugalmas és kiegyensúlyozott játékosaik vannak, akik bele tudnak találni a kapuba."