Sporthírek

Miért menne Mourinho, amikor mindenki számít rá?

Miért menne Mourinho, amikor mindenki számít rá?
Vasárnap újabb bajnoki trófeának örülhettek az Internél. A milánói csapatnak ez már zsinórban az ötödik címe.
Diego Militó gólja nagyon kellett ahhoz, hogy az Inter bajnok lett. Ugyanis Chievoban a Roma már 2-0-ra is vezetett, amikor Mourinho csapata még 0-0-ra állt a Siena ellen. Viszont sikerült elhódítani a Scudettot, így a Serie A egyeduralkodója továbbra is az Inter. Az Olasz-kupa is már a zsebükben van, így szombaton jöhet a madridi Bajnokok Ligája finálé a Bayern München ellen. Ha azt is mgnyeri az Inter, történelmi triplázást visz véghez. Mourinho korábban megszellőztette, hogy a Real Madrid edzője lesz, vasárnap a mérkőzés után viszont már azt állította, hogy nagyon messze van ettől. A portugál szakembertől már megszokhattuk, hogy ílyen nyilatkozatokkal hecceli a médiát és az embereket.

Milito volt a Siena elleni meccs hőse

Milito volt a Siena elleni meccs hőse

De miért is akarna távozni, amikor ilyen sikeres egy csapattal. Ráadásul az elnök, Massimo Moratti is számít rá a jövőben. "Nagyon, nagyon boldog vagyok"- nyilatkozta moszollyal teli arccal, aki éppen most ünnepli 65. születésnapját. Szép ajándékot kapott az elnök.  "Jól harcoltunk végig, de megérdemeltük a trófeát és a legények brilliánsak voltak. Hívjuk ezt Mourinho Scudettojának? Természetesen az ő címe. Most Madridra kell fókuszálni. Olyan jól kell szerepelnünk a Bajnokok Ligája döntőjében, amilyen jól csak lehet, hogy triplázzunk." Kétségtelenül nagy érdemei vannak a portugál stratégának az Inter sikereiben. Megtalálta az ellenszert a Barcelona játékára, így a Bayern ellen készülhetnek a fináléra.

Moratti elnök majd kiugrott a bőréből örömében

Moratti elnök majd kiugrott a bőréből örömében

Dejan Stankovic, a csapat középpályása hálás mindenkinek, aki segítette a csapatot az idény során. "Ez az ötödik Scudettonk egymás után, nagyon boldogok vagyunk. Nagyon nehéz volt, de igazán jók voltunk - a játékosok, az edző, az elnök és a szurkolók. Köszönetet kell mondjunk az Internek azért, hogy ilyen remek csapatot épített és nekünk adta a világ legjobb edzőjét, aki segített nekünk megérteni, milyen erősek is vagyunk. Köszönöm"- mondta Stankovic.


p.sz.

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu