Sporthírek

Romero: A vuvuzelától nem lehet kommunikálni

Romero: A vuvuzelától nem lehet kommunikálni
Sergio Romero, az argentin válogatott kapusa neheztel a vuvuzelát fúló drukkerekre, akik miatt kommunikációs probléma keletkezett közte és a védők között több alkalommal is a Dél-Korea elleni meccsen.
Argentína tegnap délután 4-1-re legyőzte Dél-Koreát. Az eredmény alapján azt hihetjük, hogy sima győzelem volt, csakhogy az első félidő hajrájában szerzett Lee Chung Yong gól után sokáig 2-1 volt az állás. Érdemes megjegyezni, hogy a koreai találat Martin Demichelis hibájából jött. Az argentin védő nem vette észre, hogy mögötte jön a támadó és a társak sem figyelmeztették. Sergio Romeronak, a válogatott kapusnak van is magyarázata erre. "Amikor beszélsz nem hallasz semmit. Üvöltöttem két védőnknek is de nem hallottak engem"- mondta Romero, aki a vuvuzela zaját okolja a hibákért.

Talán egy mikrofon megoldaná Romero problémáját

Talán egy mikrofon megoldaná Romero problémáját

Ez olyan akár egy darázsfészek, csak sokkal hangosabb, akár 100-120 decibel is lehet, amely már káros az emberi fülre. "Voltak olyan időszakok, amikor a védők szóltak, hogy jöjjek és kapjam fel a labdát és én csak néztem rájuk. Bocsánatot kell kérjek tőlük, de tényleg nem hallottam őket"- folytatta az AZ Alkmaar 23 éves kapusa. Viszont tegnap olyannak lehetünk fültanúi, amelynek a mostani világbajnokságon még sosem. A Franciaország - Mexikó mérkőzésen a közép-amerikaiak leszurkolták a vuvuzela zaját.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu