Sporthírek

Drogba játszani fog a vb-n

Drogba játszani fog a vb-n
Didier Drogba karműtétje után készen áll, hogy csapatát erősítse a világbajnokságon. Az elefántcsontparti támadó már ma tréningezhet.
Didier Drogba, az elefántcsontparti válogatott csapatkapitánya pénteken sérült meg a Japán elleni barátságos mérkőzésen. A honosított brazil védő, Tulió szállt bele a Chelsea támadójába, akinek az ütközés következtében eltöt a karja. Drogbat megműtötték és a vártnál is jobban van, ezért az orvosok úgy gondolják, hogy a támadó akár már ma edzésbe állhat, de a világbajnokságon biztosan segítani fogja az Elefántokat.

Drogbanak komoly fájdalmai voltak, de már ma tréningezhet

Drogbanak komoly fájdalmai voltak, de már ma tréningezhet

"A gyógyulása nagyon bíztató. A jelenlegi szakaszban minden jel jó és nagyon reméljük, hogy az Elefántok kapitánya olyan hamar fellép a csapattársakkal, amilyen hamar lehetséges"- mondta az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetség szóvivője, Roger Kouassi. Szükség is lesz a gólerős támadó játékára, hiszen Sven-Göran Eriksson csapata a G-csoportban Brazíliával, Portugáliával és Észak-Koreával harcol. Az első mérkőzését pedig június 15-én játsza Portugália ellen.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu