Sporthírek

Green hibája döntetlent ért az USA-nak Anglia ellen

Green hibája döntetlent ért az USA-nak Anglia ellen
Hihetetlenül nagy kapusbaki után egyenlített az Egyesült Államok válogatottja Anglia ellen a 2010-es világbajnokság C-csoportjának első meccsén.
Legközelebb Fabio Capello ki fog várni, amíg újra megálmodja a kezdőcsapatot. Legalábbis ami a kapusposztot illeti. Ezúttal jobb lett volna egy második variáció, aminek segítségével legalább dilemmába esik az angolok olasz szövetségi kapitánya. Ugyanis Robert Green kapus akkorát hibázott a 40. percben, hogy az biztosan bekerül a világbajnokságok történelemkönyvébe.

Gerrard a 4. percben szerzett vezetést

Gerrard a 4. percben szerzett vezetést

De haladjunk időrendben. Steven Gerrard már a mérkőzés 4. percében megszerezte a vezetést. Egy ártatlannak tűnő bedobásból Rooney tette föl a labdát Heskey-nek még estében, aki egyből a Liverpool középpályása felé továbbított. Gerrard pedig balra vezetve a labdát pimasz módon jobb külsővel a kapus támaszkodó lába mellé gurított. Igazán jó iramú mérkőzés volt, de jött az a bizonyos 40. perc. Clint Dempsey gondolt egy nagyot és 23 méterről kapura szúrta a labdát és milyen jól tette. A könnyű falatra számító Green kezéből kiperdült a labdta egyenesen az angolok hálójába.

Ha David Beckham lenne a szövetségi kapitány...

Ha David Beckham lenne a szövetségi kapitány...

Ez ám a nagy blama, pedig mondták, hogy vigyázni kell a Jabulanival, a világbajnokság labdájával. De hát kedves Mr. Green, azért ilyet akkor sem illik csinálni. A brit kapus a második játékrészben valamelyest javított, amikor Altidore húzott el nagy sebességgel a bal szélen és tűzte kapura a labdát éles szögből. De az eredmény nem változott, így maradt az 1-1.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu